Ontdek al onze oplossingen

Als een expert in warehouse-inductiesystemen bieden wij een groot scala aan diensten die gericht zijn op het verbeteren van de efficiëntie, veiligheid en automatisering van magazijnen. Van het installeren van inductielijnen tot het plaatsen van magneten en transponders.

Bij Inductielijnen-zagen bieden we dan ook onze ongeëvenaarde expertise en ervaring in deze gespecialiseerde diensten. We zijn toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte oplossing die voldoen aan uw unieke behoeften, met een sterke focus op kwaliteit en veiligheid.

Magazijn
Reparaties aan inductielijnen

Reparaties aan inductielijnen beginnen met het lokaliseren van de storing, dit wordt vaak gedaan met speciale apparatuur. Na het vinden van de defecte sectie wordt de reparatie uitgevoerd.

Het zagen van nieuwe inductielijnen

Inductielijnen zijn duurzaam en betrouwbaar, met behulp van inductielijnen is het mogelijk om diverse magazijnprocessen te automatiseren, hierdoor kan uw personeel zich richten op belangrijkere taken.

Betonreparaties in vriescellen

Betonreparaties in vriescellen vereisen speciale aandacht vanwege de unieke omstandigheden van lage temperaturen en een hoge vochtigheidsgraad.

Bevestigen van aanrijdbeveiliging

Het bevestigen van aanrijdbeveiliging wordt doorgaans gedaan om maximale bescherming te bieden tegen botsingen en schade aan het gebouw of de inventaris te voorkomen.

Het plaatsen van transponders en magneten

Magneten en transponders worden bij inductielijnen gebruikt om voertuigen nauwkeuriger te laten navigeren en bepaalde acties uit te voeren.